Δ.Δέλτα : Επιτροπη Αγώνα Διαβατων . Μαγνησιας – Ενημέρωση

Η Επιτροπή Αγώνα Διαβατών-Μαγνησίας, από την στιγμή της σύστασης της, δημοκρατικά και οργανωμένα, ξεκαθάρισε ότι θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις απαράδεκτες αυξήσεις στην Υδρευση. Στάση που υποδειγματικά τήρησε και μαζί με τους Δημότες, μεθοδικά, μέσω κρυστάλλινων ενημερώσεων καταφέραμε, όλοι μαζί, να δικαιωθούμε, αναγκάζοντας το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να ψήφισει την ανάκληση των λογαριασμών και να συμμορφωθεί με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Με την εκλογή του νέου Δημάρχου όλοι περιμέναμε την ανάκληση των λογαριασμών και την έκδοση νέων όπως το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε και ο νέος δήμαρχος υποσχέθηκε προεκλογικά. Δεν υπήρχε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που να μην κάνει “σημαία” του τα δίκαια αιτήματα της επιτροπής. Στην συνέχεια όμως και εντελώς αντιδημοκρατικά, σαν Λερναία Υδρα, εν μέσω πανδημίας, οι Επικεφαλής των Παρατάξεων αγνόησαν το Δημοτικό Συμβούλιο τους Υποψήφιους-Κάρτες (Χάρτινοι Υποψήφιοι) και τους Δημότες και ψήφισαν και αλλες αυξήσεις.
Ασκούν πιέσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης να μην αναδημοσιέυουν δελτία τύπου της επιτροπής που τους “ξεγυμνώνουν” και που καλούν τους Δημότες να αντιδράσουν στις απαράδεκτες ενεργείες τους. Στα ίδια σαϊτ και “εφημερίδες” βλέπουμε μόνο δικές τους ολοσέλιδες καταχωρήσεις και δημοσιεύσεις των συμβούλων τους. Εκπαιδεύουν εμμετικούς παρατρεχάμενους και τους ανταμοίβουν με “θεσουλες” με την προϋπόθεση να κάνουν την βρώμικη δουλειά επικοινωνίας και να απογοητέυουν τους Δημότες όσο αυτοί ασχολούνται με “απευθείας αναθέσεις”.
Στον Δήμο κατοίκουμε και εμείς, δεν δώσαμε λευκή επιταγή σε κανέναν , ειδικά σε ανθρώπους με χαρακτηριστικά μετεκλογικής αναξιοπιστίας. Η Επιτροπή δεν απέκλεισε ποτέ κανέναν που θέλει να προσφέρει, ούτε ζητάει οπαδικές, κομματικές ή κοινωνικές ταυτότητες. Ακόμα και τελευταία στιγμή έδινε λόγο και βήμα σε όποιον το ζητούσε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν “αγανακτισμένος” δημότης, από το πουθενά, παρακάλεσε να συμμετέχει σε συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο. Δεν τον αποκλείσαμε και στην συνάντηση ήθελε να βιαιοπραγήσει εναντίον του. Λίγο αργότερα, στις εκλογές, τον έπεισε το Γρεβενιώτικο λεβέντικο μουστάκι και τον έκανε χάρτινο υποψήφιο του με κωδική ονομασία : κουτρούλης Βλέπετε ότι η “δουλειά” της επιτροπής δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν θα λύσουμε φυσικά το “κυπριακό” αλλά η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των Δημοτών στα δίκαια και λογικά αιτήματα πρέπει να είναι πολύπλευρη.
Ενημερώστε – κοινοποιήστε – συμμετέχετε. Λάβετε μέρος στις ανοιχτές δημοκρατικές διεργασίες. – Όχι σε όλες τις αυξήσεις. – αυξήσεις στις “εταιρείες” τους. – – – – – – – – – – – – – – – Τετάρτη 23-6-21 Γυμνάσιο Διαβατών 7.30 μμ

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Δημοσίευση Εκδήλωσης και αντίστοιχου ψήφισματος Προσθήκη ετικέτας A Anastasios... Πριν από 4 ημέρες προς info@deltanews.eu Καλημέρα, σαν μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διαβατών Μαγνησίας με αποκλειστικό αντικείμενο τα υπέρογκα τιμολόγια ύδρευσης και κατοπιν υποδείξης εκ μέρους σας, σας αποστέλλω τούτο το mail ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες σας για την ανοιχτή διαμαρτυρία συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου στα Διαβατά στις 23-6-21 στις 7.30 πρόσκληση στους δημότες την απευθύνουμε με το κατοθι ψήφισμα και τους καλούμε μαζικά να παραβρεθούν και δημοκρατικά να το ψηφίσουν:"

 

Επιτροπη Αγώνα Διαβατων . Μαγνησιας