δ. ΒΟΛΒΗΣ : ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η αθλήτρια κωπηλασίας, Μαρία Κούκου, μαθήτρια της Α τάξης του ΓΕΛ Ρεντίνας, καταγόμενη από το Σκεπαστό του Δήμου Βόλβης, κάτοικος Νεων Βρασνών και αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης είναι το ζωντανό παράδειγμα της εξέλιξης των τριών κοριτσιών από το Δήμο μας, στο δύσκολο, επίπονο, αλλά τόσο όμορφο άθλημα της κωπηλασίας!
Η Μαρία συμμετέχει για πρώτη φορά στους προκριματικούς αγώνες κωπηλασίας για την Εθνική Ομάδα. Αυτή τη στιγμή, στο Ολυμπιακό Κωπηλατικό Κέντρο του Σχοινιά, στον Μαραθώνα, διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες στην κατηγορία των Κορασίδων.
Είναι η πρώτη φορά που αθλήτρια από το Δήμο Βόλβης συμμετέχει σε τέτοιας εμβέλειας κωπηλατικό γεγονός και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι αυτή τη συμμετοχή.
Τόσο η Μαρία, όσο και η δίδυμη αδελφή της, Ευαγγελία, αλλά και η συντοπίτισσά τους, καταγόμενη από τη Μικρή Βόλβη, Γλυκερία Αρετά, βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, μεγάλων κατηγοριών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9-12 Μαΐου 2024.
Τα παιδιά μας μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές τους από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης, προετοιμάζονται παράλληλα τόσο εδώ, στη λίμνη Βόλβη, όσο και στη Θεσσαλονίκη, παλεύοντας για μία διάκριση στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην κατηγορία τους, το οποίο θα διεξαχθεί στη λίμνη Καστοριάς, στις 20-21 Ιουλίου 2024.
Ευχόμαστε από την καρδιά μας καλή επιτυχία στη Μαρία, καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καλή επιτυχία στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης!
Ελπίζουμε αυτή η συμμετοχή να είναι το έναυσμα για περισσότερες συμμετοχές παιδιών από την περιοχή του Δήμου Βόλβης σε τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα!