Διαδίκτυο : Ελληνοτουρκικές μάχες μεταξύ …χάκερ

Κυβερνοεπίθεση και σε δεύτερο

τουρκικό υπουργείο από τους

Anonymous Greece

Κυβερνοεπίθεση και σε δεύτερο τουρκικό υπουργείο από τους Anonymous Greece
Πεδίο «μάχης» έγινε  το Διαδίκτυο ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ. Έτσι οι Anonymous Greece, απάντησαν στους Τούρκους χάκερ που «έριξαν» τη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνος έδωσαν οι Anonymous Greece.
Oι Ελληνες χάκερ  με τη σειρά τους «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, εξηγώντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα».
Οι Tούρκοι χάκερ «κατέβασαν» νωρίτερα τη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκη και στη θέση της ανέβασαν ένα μήνυμα στα τουρκικά, στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά. Η ομάδα που αναλαμβάνει, σύμφωνα με το μήνυμά της, τη διαδικτυακή επίθεση είναι: η Ayyidiz Tim ο «κυβερνοστρατός της Τουρκίας».
Να αναφερθεί, πάντως, ότι οι Ελληνες Anonymous εκ παραδρομής στο μήνυμά τους στο Twitter έγραψαν ότι χάκαραν το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης αντί για το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

 

#AnonymousGreece #Turkey #mfa
Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση.
Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγολους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα. http://www.mfa.gov.tr/

465
66
81