ΔΙΑΒΑΤΑ : «Την αγαπώ και θέλω να γυρίσει σπίτι»

Δεν έχουν τέλος οι αναζητήσεις για την 34χρονη Χρυσάνθη από τη Θεσσαλονίκη, με τη μητέρα της να απευθύνει έκκληση στην κόρη της να γυρίσει στο σπίτι.
Η Χρυσάνθη αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή όταν έφυγε εντελώς απροειδοποίητα από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε η μητέρα της, η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.
Πού εντοπίστηκε τελευταία φορά
Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την 34χρονη να μπαίνει σε φούρνο και να ζητά κάτι να φάει. Η νεαρή κοπέλα μισή ώρα μετά ξαναπηγαίνει στην ίδια επιχείρηση και ζητά κάτι φαγώσιμο, καθώς δεν έχει πάνω της χρήματα.
Όλες αυτές τις μέρες έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία του κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Εμείς από την  Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο», είπε η μητέρα της, Αγγελική Αντωνίου, μιλώντας στο Mega.
Σε σχέση με το εάν μίλησε με τον άνθρωπο που της έκανε μπούλινγκ ή κάποιον από την εταιρεία, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή.
«Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρεία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με έναν προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».