ΔΙΑΒΑΤΑ : Εκστρατεία εμβολιασμού σε υπαίθριους χώρους

Εκστρατεία εμβολιασμού σε υπαίθριους χώρους του Δήμου Χαλκηδόνος διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Χαλκηδόνος, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκηδόνος (Ο.Κ.Π.Α.Χ.) και το Κέντρο Υγείας Διαβατών.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Χαλκηδόνος και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού του πληθυσμού στα όρια ευθύνης τους καλούνται οι πολίτες του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στον υπαίθριο εμβολιασμό που θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο του Κ.Υ. Διαβατών την επόμενη εβδομάδα σε διάφορα σημεία του Δήμου (περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Διαβατών).
Οι ενδιαφερόμενοι, ηλικίας άνω των 12 ετών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολιασμού τους με το εμβόλιο της Pfizer, μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2313330164 και 6986747866 (Βοήθεια στο Σπίτι) από σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή12 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 10.00 έως και 14.00 μ.μ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος εμβολιασμός μετά από 21 ημέρες, για τη 2η δόση, όσων θα έχουν κάνει την 1η δόση, αλλά και για όσους θα επιθυμούν τότε να εμβολιαστούν για πρώτη φορά.