ΔΙΑΒΑΤΑ : Δημόσια λογοδοσία και απολογισμό της θητείας του δημάρχου

Παρουσία 300 και πλέον πολιτών της Ιωνίας (Διαβατά -Ν.Μαγνησία), έκανα τη δημόσια λογοδοσία και απολογισμό της θητείας μου. Με ειλικρίνεια μπροστά στους συντοπίτες μου, με αυτοπεποίθηση για το έργο που κάναμε και αυτό που σχεδιάζουμε, με αυτοκριτική για λάθη, αναγκαστικές εκπτώσεις και συμβιβασμούς λόγω του εκλογικού νόμου, που δεν θα επαναληφθούν. Ξεκαθάρισα τη θέση μου για τις συνεργασίες και συμπορεύσεις που έγιναν αποκλειστικά και μόνο για τη διαμόρφωση μιας απαραίτητης πλειοψηφίας για αποτελεσματική διοίκηση.
Παράλληλα παρουσίασα τη συνεργασία με την παράταξη “Ο Δήμος μας”, με ταυτόχρονο κάλεσμα σε κάθε δημιουργική κίνηση και πολίτη της περιοχής μας, από όπου κι αν προέρχεται, να συστρατευτεί στην κοινή προσπάθεια και να συμμετέχει ενεργά στο κοινό στόχο να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο για όλους όσους κατοικούν, ζουν και εργάζονται.
Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν. Η πολυπληθής συμμετοχή τους, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.
Προχωράμε Μπροστά Μαζί, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, όλων των υγειών, αδιάφθορων και ανιδιοτελών πολιτών. Ανοίγουμε το δρόμο στη Νέα Γενιά, να πάρει το μέλλον του τόπου στα χέρια της.
Χτίζουμε βήμα βήμα τη Νέα Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη με οδηγό αρχές και αξίες.
Με Σχέδιο-Γνώση και Φιλοδοξίες, διαμορφώνουμε την Ανανεωμένη Αισιόδοξη Προοπτική του δήμου μας. Το Αξίζει ο Τόπος μας, το Αξίζουν οι Άνθρωποι του.
ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ με μεγαλύτερη εμπειρία, γνώση, μαχητική και δημιουργική διάθεση για το καλύτερο.
ΥΓ. Διχως αυτούς που θέλουν τον τόπο αιχμάλωτο των διαθέσεων τους..