Διαβατά : Στις φυλακές Διαβατών ο δήμαρχος Δέλτα

Συνάντηση με τα μέλη του σωματείου Εξωτερικών Φρουρών Θεσσαλονίκης στις φυλακές Διαβατών είχε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης για την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας και ο βουλευτής της Α΄Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Στράτος Σιμόπουλος.
Ο δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον διευθυντή των Φυλακών Διαβατών Αναστάσιο Παπαδόπουλο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα, ενώ επισκέφτηκε μαζί με τον μητροπολίτη και τον κ. Σιμόπουλο τον ξενώνα του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί μέσα στις φυλακές Διαβατών και φιλοξενεί εξαρτημένους κρατούμενους.
«Οι φυλακές Διαβατών είναι μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Δέλτα και με την επίσκεψη εδώ, επιθυμώ να ανοίξω έναν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με Εξωτερικούς Φρουρούς και Σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να συμβάλουμε ως δημοτική αρχή όπου μπορούμε προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο τους» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωαννίδης.
Ο δήμαρχος Δέλτα παρακάθισε σε γεύμα που ετοίμασαν οι κρατούμενοι της μονάδας απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την καθημερινότητα τους στο σωφρονιστικό κατάστημα.