Διαβατά : Επιδαπέδια παιχνίδια στον αύλειο χώρο του σχολείου

Τα παιχνίδια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την υγιή ανάπτυξη των παιδιών τόσο στο ψυχοσωματικό όσο και στο νοητικό επίπεδο. Μέσω του παιχνιδιού διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αναπτύσσουν την συγκέντρωση και την επικοινωνία τους με τους άλλους αλλά και μαθαίνουν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους! Δεν είναι απλά τρόπος διασκέδασης αλλά τρόπος ωρίμανσης! Επιπρόσθετα, είναι αποτρεπτικός παράγοντας για διαφιλονικίες και τσακωμούς καθώς τα παιδιά απασχολούνται με ευχάριστο τρόπο.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει την έµφυτη αυτή ανάγκη των παιδιών για το παιχνίδι, θα ήθελε να υλοποιήσει την κατασκευή επιδαπέδιων παιχνιδιών στον αύλειο χώρο του σχολείου μας , ώστε οι μαθητές μας να έχουν τη δυνατότητα στην ώρα των διαλειμμάτων και όχι μόνο, να διασκεδάζουν, να γυμνάζονται, να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους, να μαθαίνουν τα όριά τους αλλά και να συνεργάζονται.

Βοηθήστε μας να ζωγραφίσουμε την αυλή μας αφήνοντας ένα σχόλιο στην προκείμενη ανακοίνωση ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω προσωπικού μηνύματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

 

Αφήστε μια απάντηση