Δημ. Λαγκαδά : Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη

Σε λίγες ώρες θα μας αποχαιρετήσει το 2020. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από πρωτόγνωρες και δύσκολες για τον πλανήτη μας και την ανθρωπότητα καταστάσεις. Η πανδημία ανέτρεψε τις ζωές μας, τα σχέδιά μας, περιόρισε τις κινήσεις μας, τις κοινωνικές επαφές μας, μας απογοήτευσε, μας δυσκόλεψε, μας στενοχώρησε …

Όλα αυτά εύχομαι να αποτελέσουν παρελθόν μέσα στο 2021 γιατί πιστεύω πως σε κάθε δυσκολία, σε κάθε δοκιμασία στην οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι, γινόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί. Και όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Το αποδείξαμε, ως δημοτική αρχή, στη διάρκεια της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και σειρά δράσεων με προτεραιότητα συνδημότες και συνανθρώπους που είχαν την ανάγκη όλων μας. Με σεμνότητα και διακριτικότητα.

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι συνθήκες της πανδημίας, οι προσπάθειές μας για έναν καλύτερο και σύγχρονο Δήμο αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Το 2021 φέρνει μαζί του νέα οράματα και νέους στόχους. Κοιτάζουμε με ελπίδα, θάρρος, αισιοδοξία και δύναμη, επιστρατεύουμε δυνάμεις και υλοποιούμε το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα μας.

Ας υποδεχθούμε το 2021 με χαμόγελο και τα δώρα του να είναι για όλους μας υγεία, οικογενειακή γαλήνη, χαρά, προκοπή και δημιουργία.

Χρόνια πολλά!

Ιωάννης Ταχματζίδης

Δήμαρχος Λαγκαδά