ΔΗΜ. ΒΟΛΒΗΣ : Αγιασμός στις σχολικές μονάδες του Δήμου Βόλβης

Το στολίδι του δήμου Βόλβης, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, άνοιξαν σήμερα τις πόρτες τους για να τη νέα σχολική χρονιά, με τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Με αίσθημα ευθύνης οι σχολικές επιτροπές, οι οργανισμοί, όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, με τη συνεργασία διευθυντών, εκπαιδευτικών και την πολύτιμη συνδρομή των γονέων, για μια ακόμα χρονιά προετοίμασαν το καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον για μαθήτριες και μαθητές.
Ο δήμος Βόλβης διατηρούσε πάντα σε υψηλό επίπεδο λειτουργίας, τους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά τα γυμνάσια και τα λύκεια μας, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα παιδιά μας, πρέπει χωρίς προβλήματα και απρόσκοπτα ,να προετοιμάζουν το μέλλον τους, που είναι και η ελπίδα του τόπου μας.
Το μυαλό μας αυτές τις ημέρες πηγαίνει στους μαθητές της Θεσσαλίας που περνούν δύσκολες μέρες, γι αυτό και σας προτρέπω να βοηθούμε όλοι μας τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν, με την ενεργό συμμετοχή στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Οφείλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως δήμος Βόλβης θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ως ύψιστη προτεραιότητα τον τομέα της Παιδείας. Όχι μόνο με την άριστη κατάσταση των σχολικών κτιρίων, αλλά και με τη στήριξη και συνέχιση πρωτοβουλιών όπως τα προγράμματα κατά του σχολικού εκφοβισμού και των εξαρτησιογόνων ουσιών, παράλληλα με την εκμάθηση παροχής πρώτων βοηθειών, τις εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και τις πολιτιστικές δραστηριότητες.
Σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, με υγεία, επιτυχίες και πολύτιμες εμπειρίες!