ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 2023 : Ο δρόμος προς… την ΔΗΜΑΡΧΙΑ !

-Δυναμική συγκέντρωση της Νίκης Ανδρεάδου με 200 στελέχη του συνδυασμού της για τον δήμο Λαγκαδά. Το είπε και το έκανε η υποψήφια δήμαρχος, καθώς συγκέντρωσε 200 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, δείχνοντας έτοιμη για την εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου. Τις επόμενες μέρες αναμένουμε και την έναρξη ανακοίνωσης των ονομάτων, που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό της, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται, προκειμένου να φτάσει στον απίστευτο αριθμό των 350 υποψηφίων, καλύπτοντας έτσι το μάξιμουμ που επιτρέπει ο νόμος, όπως λέει η ίδια.
Έβαλε τον πήχη ψηλά, την ώρα που ανάλογη προσπάθεια κάνουν και οι αντίπαλοί της.
Ο Γιάννης Αναστασιάδης προς το παρόν παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ ο Σάββας Αναστασιάδης αναμένεται αύριο ή τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και επισήμως, μετά την επιστολή δημοτών, με την οποία τον κάλεσαν να αναλάβει δράση και να είναι υποψήφιος δήμαρχος.
-Τους πρώτους 20 υποψηφίους του ανακοίνωσε και ο Πέτρος Αταμιάν στο Ωραιόκαστρο. Ο κ. Αταμιάν έχει πολύ δύσκολο έργο, απέναντι στον εν ενεργεία δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη, ο οποίος έχει στημένη ομάδα, που μάλιστα την έχει ενισχύσει περαιτέρω στην τετραετία διοίκησής του.
Το ζητούμενο πάντως είναι για τους υπόλοιπους υποψηφίους να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το μίνιμουμ των υποψηφίων που χρειάζονται για το ψηφοδέλτιό τους, κάτι που αποτελεί πρόκληση, διότι ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Από την εικοσάδα του κ. Αταμιάν ξεχωρίσαμε τον Γιώργο Καγιά, που έχει πολιτικό παρελθόν και προφανώς και μέλλον, αφού διατέλεσε εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν και πολιτευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Θεσσαλονικιός …