ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 : Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Κατέθεσε την υποψηφιότητά της η “Δύναμη Ενότητας” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο στην ιστορία του Δήμου, με 178 υποψήφιες και υποψήφιους, μέσα από την κοινωνία των πολιτών, όλοι και όλες τους ενεργά στελέχη με δραστήρια και ενεργή παρουσία και προσφορά. Το απαρτίζουν 88 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 90 υποψήφιοι των τοπικών κοινοτήτων. Ισχυρή η παρουσία των γυναικών που φτάνουν τις 75. Δυναμική η ανανέωση με τα νέα στελέχη να ανέρχονται στο 60% και τους νεότερους υποψήφιους μόλις 18 ετών.
Μία ισχυρή ομάδα δυναμική, αυτοδιοικητική, υπερκομματική. Μια ομάδα που ανανεώθηκε σημαντικά αλλά διατήρησε ταυτόχρονα τα έμπειρα στελέχη της. Μια Ομάδα Eνότητας και Δύναμης.
Φέρνουν μαζί τους 178 νέες ιδέες, 178 αυτοδιοικητικές δυνάμεις, 178 χαμόγελα και αποτελούν μαζί με το έργο που έχει συντελεστεί στον Δήμο 178 νέα επιχειρήματα για τη Νίκη.
“Αγαπημένοι μας συμπολίτες, το ψηφοδέλτιό μας είναι ένα ψηφοδέλτιο καθαρά αυτοδιοικητικό και ενωτικό, αυτό που υπηρετούμε τόσα χρόνια με επιτυχία. Είναι ένα ψηφοδέλτιο  Νίκης πάντοτε με τη δική σας εμπιστοσύνη και αγάπη. Και σε αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε μαζί μας. Κάντε και πάλι τη Δύναμή σας, Δύναμή μας. Μαζί πετύχαμε πολλά. Σταθερά μαζί θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Το ψηφοδέλτιο έχει απόλυτη πληρότητα σε αριθμό υποψήφιων δημοτικών συμβούλων καθώς αριθμεί 88, τον ανώτατο αριθμό που ορίζει ο Νόμος. Ανάμεσά τους 29 ενεργοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο αριθμός των υποψήφιων συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων ανέρχεται σε 90, ανάμεσά τους 28 ενεργοί σύμβουλοι που στηρίζονται από την εμπιστοσύνη και την αγάπη των τοπικών τους κοινωνιών.