ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές 2023 : Φημολογίες, στηρίξεις και διαψεύσεις στο δήμο Δέλτα

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται εσχάτως στο Δήμο Δέλτα με τις παρατάξεις να μορφοποιούνται στο δρόμο για τις κάλπες του Οκτώβρη.
Ο νυν δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης συγκεντρώνει δυνάμεις και όπως όλα δείχνουν εκτός του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου ο οποίος τον στηρίζει, θα έχει και την στήριξη του παλιού δημάρχου Ιωνίας Μιχάλη Σελβίδη ο οποίος τον στήριξε και το 2019.
Πάντως ακόμα είναι πολλοί όσοι δεν έχουν ανοίξει τα «χαρτιά» τους σε σχέση με το πρόσωπο που υποστηρίζουν κάτι το οποίο αναμένεται να δούμε κατά τον Αύγουστο να ξεκαθαρίζει, ειδικά σε σχέση με ορισμένα από τα «βαριά» ονόματα που δεν δίνουν ακόμα στήριξη σε κάποιον υποψήφιο παρά την έντονη παραφιλολογία.
Σήμερα μάλιστα εξαιτίας όλων αυτών των φημών η Βούλα Ελευθεριάδου διευκρίνισε με ανάρτηση της μεταξύ άλλων ότι: «θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου και να κάνω γνωστό σε όλους ότι εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν έδωσα τον λόγο μου σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο. Γίνονται πολλές συναντήσεις και συζητήσεις…όταν το αποφασίσω θα το ανακοινώσω εγώ η ίδια». Οπότε όπως καταλαβαίνουμε έχουμε ακόμα δρόμο…
δημότης ΔΕΛΤΑ