Δημοτικές ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 : ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ – Πρώτα ο Πολίτης Ευφροσύνη (Εφη) Χαριτίδου !

Πρώτα ο Πολίτης

Ευφροσύνη (Εφη) Χαριτίδου !

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

🔹Η Ευφροσύνη (Εφη) , είναι πολύτεκνη μητέρα 4 εφήβων παιδιών! Κατάγεται από τη Νεα Μεσημβρία και είναι βοηθός μικροβιολόγου σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στον Άγιο Αθανάσιο από το 2001 απ’ όταν κ τελείωσε την πρακτική της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
🔻Εχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια που έχουν σχέση με την οικογένειά και το σχολείο και κατέχει Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών απ’ τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό .
🟡Έχει ζήσει αρκετά χρόνια της ζωής της στο Πρόχωμα, υπήρξε μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Προχώματος, όπου φοιτούσαν τα παιδιά της , καθως επίσης διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου <<Οδυσσέας>> Προχώματος ,σε μια από τις πιο δημιουργικές χρονιές.
✔ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
Εχω συμμετάσχει σε αρκετές δράσεις εθελοντισμου καθώς πιστεύω οτι μόνο δρώντας σαν μονάδες και προσφέροντας άπλετη αγάπη, τότε και μόνο τότε θα έχουμε την ελπίδα για έναν ομορφότερο κόσμο .
Όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις και τις δομές όπου θα μπορούν οι νέοι να συμμετέχουν έμπρακτα στις δράσεις του Δήμου και να τον κάνουν πρότυπο εθελοντισμού, καθαριότητας, ομορφιάς και κοινωνικής μέριμνας.Συνδυάζοντας λοιπόν την υπομονή, επιμονή και νοικοκυροσύνη της γυναίκας ,με τον δυναμισμό και μεθοδικότητα των αντρών ,θεωρώ οτι θα αναδείξουμε τον τόπο αυτό που τόσο αγαπάμε.
✔ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ
Το όραμα του κ.Μαυρουδή για εναν εξελιγμένο Δήμο, η προσήλωση στο στόχο του, η ειλικρίνεια του αλλά και η εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπο μου είναι όλα αυτά που με έκαναν να πορευθώ μαζί του στις επόμενες εκλογές του Οκτώβρη, ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ,στην Δημοτική Ενότητα Αγίου Αθανασίου ,με την παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης” και Υποψήφιο Δήμαρχο Μαυρουδή Μηντσιούδη.