Δημοτικές ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ( ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ) Ο Μαυρουδής Μιντσιούδης στο ” VIMATHESS-NEWS”

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Πρώτα ο Πολίτης »του δήμου Χαλκηδόνος Μαυρουδής Μιντσιούδης μίλησε αποκλειστικά στο  “VIMA thess-NEWS”   δίνοντας το «στίγμα» της νέας προσπάθειας που ξεκινάνε  αυτος και οι συνεργάτες του… σε μία “face-to-faces”  συζήτηση με τον συνεργάτη μας Χρήστο Σαλονικίδη   :
«Εμείς, εκφράζουμε το καινούργιο. Το αποδεικνύουμε με τη δημιουργία της ομάδας μας. Αφού ξεπεράσαμε τη λογική του παλιού, που θέλει κομματικές ή παραταξιακές ταμπέλες να χωρίζουν τους ανθρώπους, δουλεύουμε μαζί, διατηρώντας τις όποιες διαφορετικές απόψεις μας, αλλά έχοντας την ίδια αντίληψη για τον δήμοΧαλκηδόνος , για τη λειτουργία του Δήμου, για την ποιότητα της ζωής μας…
Πιστεύω στους πολλούς, όχι στον έναν. Πιστεύω στη πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό, όχι στην αφαίρεση και τη διαίρεση. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια, τη συνέργεια και τη συνεργασία».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Μιντσιούδης  δεν υποσχέθηκε «έτοιμες» λύσεις και «μαγικές συνταγές» επίλυσης προβλημάτων, αλλά ξεκάθαρα δήλωσε ότι οι άνθρωποι που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη είναι «μια ομάδα που προσφέρει ένα όραμα με πρόγραμμα και ρεαλιστικές λύσεις, δίχως μεγάλα ψεύτικα λόγια».
«Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ας μην είμαστε πάντοτε αρεστοί…
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα επεξεργαστούμε και θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο και κυρίως κοστολογημένο πρόγραμμα, με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη, για κάθε γειτονιά για κάθε δημοτικό διαμέρισμα  ξεχωριστά, αλλά και συνολικά για τον Δήμο. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, θα λέμε ναι, αλλά θα λέμε και όχι», τόνισε και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα του αγώνα που θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα μέχρι τη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών
Αλλάζουμε…
Σας καλώ να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Να φέρουμε, μαζί, την Αλλαγή στον δήμο Χαλκηδόνος ».

Ο… ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ