ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής αγοράς από τον δήμο Ωραιοκάστρου

Καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής αγοράς αρχίζει ο δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που έχει καταρτίσει για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά από τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.
«Αργά, αλλά σταθερά περνάμε σε μια νέα φάση της ζωής μας. Μετά από μια δύσκολη περίοδο αναγκαίου για τη δημόσια υγεία αυτοπεριορισμού, ετοιμαζόμαστε να πιάσουμε ξανά το νήμα της καθημερινότητάς μας. Όπως όλοι μαζί σταθήκαμε ως τώρα αποτελεσματικά στο πλευρό των πιο ευάλωτων συνδημοτών μας, έτσι και τώρα οφείλουμε όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό των επαγγελματιών του τόπου μας, που είδαν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν αναγκαστικά λόγω κορονοϊού. Μένουμε στον τόπο μας. Ψωνίζουμε από τον τόπο μας. Στηρίζουμε τη δική μας αγορά», είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας ο δήμος Ωραιοκάστρου, έπειτα από σχετική πρόταση του δημάρχου που έγινε ομοφώνως αποδεκτή από το δημοτικό συμβούλιο, έχει ήδη προχωρήσει στην απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής τελών για τις επιχειρήσεις που υποχρεώθηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.