δΗΜΟΣ Ωραιοκάστρου : Τον τρόμο γνώρισε οικογένεια στο Μελισσοχώρι …

Τον τρόμο γνώρισε οικογένεια στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου όταν άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι. Συγκεκριμένα δύο κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στην κατοικία όταν μέσα σε αυτή βρίσκονταν ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά τους.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. «Ήταν αργά όταν ξαφνικά χτύπησε το θυροτηλέφωνο» ανέφερε στο Polites Oraiokastrou η μητέρα Δ.Κ και συνέχισε: «Από την κάμερα ασφαλείας είδαμε στην εξώπορτα δύο άτομα με κουκούλες στο κεφάλι. Τρομάξαμε. Τους φωνάξαμε αμέσως ότι έγιναν αντιληπτοί και πως θα ειδοποιήσουμε την αστυνομία».
Ωστόσο, οι κουκουλοφόροι δεν πτοήθηκαν κι αφού «εξαφανίστηκαν» για λίγα λεπτά, επανήλθαν με …λοστό!.
«Έφυγαν για περίπου τρία λεπτά και μετά ήρθαν ξανά στην εξώπορτα κρατώντας στα χέρια τους έναν μεγάλο λοστό. Προσπάθησαν να την σηκώσουν όλη, να τη βγάλουν από τη θέση της. Όμως οι φωνές και η παρέμβαση του συζύγου μου, τους έτρεψε τελικά σε φυγή» κατέληξε η κ. Δ.Κ.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Διεύθυνση Ασφαλείας του ΑΤ Ωραιοκάστρου, η οποία συλλέγει στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στα ίχνη των δραστών.
Οι πολίτες του δήμου ζητούν αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στους δρόμους ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την εμφανή αδυναμία αστυνόμευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Οι κάτοικοι δικαίως ανησυχούν για την αυξανόμενη εγκληματικότητα και ζητούν μεγαλύτερη ασφάλεια.

www.politesoraiokastrou.gr