ΔΗΜΟΣ Ωραιοκάστρου : Συνάντηση με το διοικητή του Α.Τ. Ωραιοκάστρου είχε ο δήμαρχος, 

Τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, Αστυνόμο Α’  Παύλο Παπαδόπουλο, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου 

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας, αναλαμβάνοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι δήμος και αστυνομία θα συνεργαστούν στενά σε ένα ευρύ πεδίο δράσεων, που καλύπτει από τον τομέα της πολιτικής προστασίας και τη διαχείριση του ζητήματος με τα αδέσποτα μέχρι την υλοποίηση προγράμματος στα σχολεία για την ενημέρωση και την προφύλαξη των παιδιών αλλά και την οργάνωση εκστρατείας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

«Το Ωραιόκαστρο κόβει το κάπνισμα»

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, ο κ. Δήμαρχος  προανήγγειλε πως -σε συνεργασία και με τους καταστηματάρχες της περιοχής- πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να τηρείται κατά γράμμα ο αντικαπνιστικός νόμος.

«Το Ωραιόκαστρο κόβει το κάπνισμα», είναι το στίγμα που έδωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, με τον διοικητή του Α.Τ. να επισημαίνει ότι στη σχετική εκστρατεία ενημέρωσης που πρόκειται να οργανωθεί ο δήμος θα έχει την αμέριστη υποστήριξη και των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο κ. Τσακίρης, εξάλλου, ανέλαβε τη δέσμευση ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες, τα οποία κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με ζητήματα στέγασης αλλά και με ελλείψεις σε εξοπλισμό.

Έπειτα από σχετικό αίτημα που του κατατέθηκε από μέρους του διοικητή του Α.Τ. Ωραιοκάστρου, ο κ. Τσακίρης σημείωσε ότι ο δήμος θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστεί ακόμη ένας οικίσκος, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του αστυνομικού τμήματος αλλά και του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, εξετάζονται οι δυνατότητες δωρεάς από τον δήμο στην αστυνομία ενός αυτοκινήτου, υπό τον αυστηρό όρο ότι αυτό θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες του δήμου Ωραιοκάστρου.