δΗΜΟΣ Χαλκηδόνος : “Φεύγουν” ενας-ενας από … το “Καράβι…”

Την παραίτηση του υπέβαλε στις 18 Αυγούστου 2022 ο αντιδήμαρχος Χαλκηδόνος κ Ανέστης Ανεστίδης στην οποία μάλιστα αφήνει
” παράθυρο ανοικτό” ότι θα  συνεχίσει από άλλο μετερίζι και με άλλον συνδυασμό !!!
Καταλαβαίνουν τι ξημερώνει για τις εκλογές του 2023 και ένας-ένας αρχίζουν να “πηδάνε από το καράβι”. Την αρχή κάνει ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Ανεστίδης ο οποίος με ανακοίνωσή του στα σόσιαλ ενημέρωσε ότι φεύγει από τη διοίκηση.
Μάλιστα με τη φράση : «Αυτή την χρονιά θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και φυσικά τροφή για σκέψη, για την επόμενη μέρα και για τις εκλογές του 2023» αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα ότι δεν θα στηρίξει ξανά Αναγνωστόπουλο.
Αγανάκτησε από ότι μαθαίνουμε και ΄΄τράβηξε πολλά΄΄ ο κ. Ανεστίδης κι έχει πολλά να πει για τη συνεργασία του τόσο με τον
κ. Αναγνωστόπουλο όσο και με την κα Κωστοπούλου. Μαθαίνουμε ότι τον υποβάθμιζαν συνέχεια. Κι έχει δίκιο ο κ. Ανεστίδης.
Γιατί, που αλλού ακούστηκε να μην είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, αλλά να βάζει ο δήμαρχος ως υπεύθυνη την αντιδήμαρχο οικονομικών ?
Αυτά μόνο επί διοίκησης Αναγνωστόπουλου συμβαίνουν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση Ανεστίδη.

Ολόκληρη η ανάρτηση :

18 Αυγούστου στις 3:32 μ.μ. · Στη 1-9-2019 για πρώτη φορά στην ηλικία των 27 ανέλαβα στο Δήμο Χαλκηδόνος την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής μέριμνας, και Τοπικής Επιχ/τας.
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα! Μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια , στις 31-8-22 ολοκληρώνεται ο κύκλος αυτός!
Θα συνεχίσω να πράττω αυτό που αγαπώ από την θέση του δημοτικού συμβούλου και θα προσπαθώ καθημερινά για το καλύτερο του Δήμου μας!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν στις εκλογές και εξαιτίας αυτών , μέσα από την δύναμη τους , πήρα δύναμη και έφτασα εδώ που έφτασα! Ευχαριστώ θερμά όμως και αυτούς που δεν με στήριξαν!
Για μένα όλοι ήταν ίσοι και ποτέ δεν το είδα ψηφοθηρικά! Επιπροσθέτως, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο, τους ανθρώπους των συλλόγων, τους υπαλλήλους του δήμου και τους συναδέλφους μου στην ομάδα! Πιστεύω ότι στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών τους!
Κλείνοντας, θα ευχηθώ καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας και να συνεχίσουν την προσπάθεια για την ανάδειξη του Δήμου μας! Αυτή την χρονιά θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και φυσικά τροφή για σκέψη, για την επόμενη μέρα και για τις εκλογές του 2023!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Ο θεός να μας έχει όλους καλά και να μην ξεχνάμε πως όλα είναι θέλημα θεού και κατευθυνόμενα από εκείνον!

Με εκτίμηση Ανέστης Ανεστίδης

Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκηδόνος