δΗΜΟΣ Χαλκηδόνος / Λ. Ευσταθιάδης : “Μην «τσιμπάτε» σε προσχεδιασμένα τρυκ…”

Απο τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνος

κ Λουκά Ευσταθιάδη πήραμε και

δημοσιεύουμε την ποιο κάτω επιστολή :

Μην «τσιμπάτε» σε προσχεδιασμένα τρυκ
“Όποιος διάβασε την τοποθέτηση του κ. Αναγνωστόπουλου για τις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης Κουφαλίων, απορεί γιατί ο δήμαρχος του τόπου μας, ενώ πρέπει εκείνος πρώτος να δίνει το παράδειγμα και να λειτουργεί σαν πρόσωπο που ενώνει τις κοινωνίες, επιλέγει να αναρτά επιθετικότατες ανακοινώσεις κατά συνεργατών του στη διοίκηση, που μόνο διχόνοια και διαίρεση φέρνουν.
Όμως η εξήγηση είναι απλή.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος συνειδητά επέλεξε να τινάξει στον αέρα κεντρικές εκδηλώσεις και να προβεί σε προσωπικές επιθέσεις και βαρείς χαρακτηρισμούς. Συνειδητά επέλεξε να μην συνεργαστεί με την τοπική κοινωνία, παρόλο που εκ του θεσμικού του ρόλου είναι υποχρεωμένος να συνθέτει κι όχι να αποσυνθέτει όπως είναι στη φύση του να κάνει.
Πίσω από αυτά, κρύβεται μια καλά σχεδιασμένη και απελπισμένη προσπάθεια δημιουργίας και εκμετάλλευσης ενός συγκρουσιακού – τοπικιστικού κλίματος. Τοπικισμός και κομματισμός είναι συνηθισμένες τακτικές που χρησιμοποιούν οι πολιτικά αποτυχημένοι και απαξιωμένοι, για να φανατίσουν και να παρασύρουν τον κόσμο, κρύβοντας την διοικητική τους γύμνια και αχρηστία.
Ας ήμαστε προσεκτικοί. Έχουμε καθήκον να ενώνουμε τις κοινωνίες μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε την πλάτη στις προσπάθειες αυτών που θα προσπαθήσουν να τις διαιρέσουν για το δικό τους όφελος.”

Ευσταθιάδης Λουκάς –

υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Προβλήθηκε από Λουκάς Ευσταθιάδης στις 9:29 π.μ.
Enter
Μήνυμα στους Λουκάς Ευσταθιάδης