ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ – Δήμαρχος : “Τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Θανάση Προδρόμου και την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου “

Τα θερμά τους συγχαρητήρια  στον Θανάση Προδρόμου και την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, οι οποίοι κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες στίβου που συμμετείχαν, εκφράζουν ο Δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκηδόνος.
🧗‍♀️Ο Θανάσης Προδρόμου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του άλματος εις μήκος Τ20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που διεξάγεται στο Παρίσι και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 7.12 μέτρα.
🧗‍♀️Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου για μια ακόμη φορά σημείωσε εξαιρετική επίδοση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που διεξάγεται στο Έσπο της Φινλανδίας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. με χρόνο 23.41.
☑“Είναι τεράστια η συγκίνησή μας γιατί συνεχίζετε να μας κάνετε περήφανους με τις επιδόσεις σας. Με τη σκληρή δουλειά, τη μεθοδική προετοιμασία, την επιμονή και την υπομονή σας, καταφέρατε να αναδειχθείτε κορυφαίοι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης. Αποτελείτε παράδειγμα δύναμης και θέλησης για όλους τους νέους αθλητές και συνολικά για τη νέα γενιά. Σας αξίζουν τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και οι προπονητές σας αλλά και όλοι όσοι βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό σας”, αναφέρει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.
☑“Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και παρόμοιες επιτυχίες στους μελλοντικούς στόχους σας! Συνεχίστε έτσι με το ίδιο πάθος!”, καταλήγει ο κ. Αναγνωστόπουλος.