ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : «Άλλο ένα “ηχηρό ΟΧΙ”στην αναμόρφωση του Προϋπολογισμού από την αντιπολίτευση

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Απορρίφθηκε για μία ακόμη φορά  πρόταση του δήμαρχου Χαλκηδόνος

Χαιρετισμός Δημάρχου Γέφυρα이미지-Γέφυρα에 찍은 인스타그램 사진Images and Photos from #mavroudis - NusgramΚΟΥΦΑΛΙΑ - Μηνάς Μηντζαρίδης : "Σήμερα η 25η Μαρτίου είναι μια ...

Αυτήν την φορά  απορρίφθηκε η  αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η πρόσληψη ενός δημοσιογράφου  αφού όλοι η αντιπολίτευση ( μαζί και οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ )  καταψήφισαν και  είπαν για μία ακόμη φορά ΟΧΙ  στην πρόταση του δημάρχου  !
Ο δήμαρχος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος  για άλλη μία ακόμη φορά βρίσκεται εκτεθειμένος με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και η αντιπολίτευση διαμηνύει  : «… αν δεν έρθει να συζητήσουμε για το καλό όλου του δήμου   εμείς δεν θα νομιμοποιούμε τις μεμονωμένες αποφάσεις του χωρίς κλίμα συνεργασίας …»
Όλοι οι δήμοι της Ελλάδος έχουν έναν κοινό παρονομαστή και στόχο  το καλό των δημοτών και του δήμου τους με συναινέσεις με συνεργασίες με προτάσεις και όχι : « αποφασίζουμε και διστάζουμε…»  -μας είπε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης – Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές….
Μόνο στον δήμο Χαλκηδόνος επικρατεί αυτή η εικόνα και είναι κρίμα γιατί όπως φαίνεται ότι θα πάει χαμένη η παρούσα θητεία … !

 

Υ.Γ 1  Λες και τα προβλήματα του δήμου Χαλκηδόνος θα λυθούν με την  πρόσληψη ενός ακόμη δημοσιογράφου
Ο δημοσιογράφος δεν θα σου λύσει ούτε τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται , ούτε τα αδέσποτα που κυκλοφορούν  ανεξέλεγκτα σε όλο τον δήμο ούτε της απευθείας αναθέσεις θα ελένχει ούτε προγράμματα όπως  πρέπει εσύ να πας να ασχοληθείς και να φέρεις ,ούτε θα φέρει επιδοτήσεις χρηματικές από το κράτος … ούτε ότι οι παιδικές χάρες  δεν έχουν άδειες λειτουργίας θα λύσει  και …  ούτε ακόμη άλλα πολλά που σε ψήφισε ο λαός  και εσύ υποσχέθηκες προεκλογικά  ότι θα μας κάνεις …  θα τα κάνει  !!!
Για όλα αυτά και άλλα πολλά εσένα ψήφισε ο λαός της Χαλκηδόνος να τα κανείς … Αλλά λέει και κάτι άλλο ο σοφός λαός μας : Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται … !
και ο ΘΕΟΣ  βοηθός  !
Υ.Γ 2 Δήμαρχε αν δεν συνεργαστείς με την αντιπολίτευση  και εάν δεν δουλέψεις εσύ και οι συνεργάτες σου τα προβλήματα αντί να λύνονται…  θα διογκώνονται… 
Υ.Γ 3 Η αντιπολίτευση  αντί για δημοσιογράφο του πρότεινε να πάρει ένα λογισμικό για να βοηθήσει τούς δημότες Χαλκηδόνος στις συναλλαγές τούς με τον δήμο …
Υ.Γ. 4  Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της πρόσληψης δεύτερου δημοσιογράφου αλλά και υπέρ της συνεργασίας και τον δήμαρχο τον θέλω διεκδικητικό…