ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ : Μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκαν σήμερα το Δημαρχείο Χαλκηδόνος

Μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκαν σήμερα το Δημαρχείο Χαλκηδόνος προκειμένου να τον ενημερώσουν για το project που έχουν ετοιμάσει, ένα smartwatch για άτομα με προβλήματα ακοής. Οι μαθητές, οι οποίοι είναι δημότες Χαλκηδόνος
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους οι μαθητές ενημέρωσαν  για το Viband -S, ένα καινοτόμο smartwatch από υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, το οποίο φιλοδοξεί να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ακοής. Όπως είπαν πρόκειται για ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό project 15 μαθητών του Γενικού & Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, πέντε εκ των οποίων είναι δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μαθητές με το project αυτό συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη των τριών καλύτερων «εικονικών επιχειρήσεων» που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο https://jagreece.org/promovoting/, να εντοπίσετε το λογότυπο της επιχείρησης VIBAND και να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών.