ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : Στο πλευρό των κατοίκων των περιοχών του δήμου Ελασσόνας

Στο πλευρό των κατοίκων των περιοχών του δήμου Ελασσόνας οι οποίοι επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς στέκεται ο δήμος Θέρμης απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και τροφίμων. Με πρωταγωνιστές όλους εσάς, σημειώνεται σε ανακοίνωση, τους πολίτες του δήμου Θέρμης, οι οποίοι έμπρακτα δείχνετε την αλληλεγγύη σας κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, από σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου και μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 συγκεντρώνουμε τα παρακάτω τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης:
• Κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα και κάθε είδους κλινοσκεπάσματα
• Απολυμαντικά, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής
• Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα, βούτυρο, κρουασάν, τσουρεκάκια, κριτσίνια κ.ά.
• Ατομικοί μικροί χυμοί- σοκολατούχα γάλατα, γάλατα εβαπορέ
• Μεγάλες συσκευασίες σε εμφιαλωμένα νερά
Η ανθρωπιστική βοήθεια συγκεντρώνεται καθημερινά, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή και από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι στα εξής σημεία:
1. Θέρμη – Τριάδι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις 08:00 έως τις 14:00 και από τις 16:00 έως 19:00 στο Κέντρο Διαχείρισης Covid 19 δήμου Θέρμης (Τριάδι)
2. Ν. Ραιδεστός, Ν. Ρύσιο, Ταγαράδες, Σουρώτη, Αγ. Παρασκευή, Τρίλοφος, Καρδία, Πλαγιάρι, Σχολάρι στις κατά τόπους Κοινότητες
3. Βασιλικά, Άγιος Αντώνιος και Περιστερά στην Κοινότητα Βασιλικών
Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του δήμου Ελασσόνας για την ανακούφιση των πληγέντων: Τραπεζικός Λογαριασμός:
EUROBANK GR8102603290000390200055986
Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή των αναλυτικών στοιχείων του καταθέτη και η αιτιολογία της δωρεάς: ΔΩΡΕΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ – ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ