ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : Δωρεάν σπιρομετρήσεις στον δήμο Θέρμης

Δωρεάν σπιρομετρήσεις για καπνιστές ή πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, θα διενεργούνται την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στη Θέρμη.

Με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, σε συνεργασία με την Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος θα γίνονται δωρεάν σπιρομετρήσεις στους κατοίκους του δήμου Θέρμης και θα δίδονται οδηγίες και πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες.

Οι σπιρομετρήσεις θα γίνουν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης από τις 10.00 έως τις 14.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων είναι καλό να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλ 2310466691. Προτεραιότητα θα δοθεί στους καπνιστές, πρώην καπνιστές και στα άτομια με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, όμως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι δωρεάν σπιρομεντρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης και συγκεκριμένα το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας.