δΗΜΟΣ Θερμαϊκού : Ορίστηκαν νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Θερμαϊκού

«Ο ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ προχωράει ακόμη πιο δυναμικά, αυτούς τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές, και λειτουργεί με πλήρη σύνθεση, αξιοποιώντας ΟΛΟΥΣ τους συνοδοιπόρους στο όραμά του», δηλώνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, μπαίνοντας στον τέταρτο χρόνο της θητείας του, δηλώνει πιο σίγουρος από ποτέ για την ομάδα που δημιούργησε. Η νέα απόφαση ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων σε αυτούς βρήκε τους Συμβούλους με πνεύμα συνεργασίας, έχοντας κοινούς στόχους για τον τόπο.
Η παράταξη αυτή κατάφερε να διώξει από την καθημερινότητα των πολιτών σημαντικά προβλήματα καθαριότητας: όπως οι γεμάτοι κάδοι του παρελθόντος, εστίες ρύπανσης μέσα στους οικισμούς, εκτεταμένα σημεία ιστορικών αποθεμάτων με ογκώδη και ΑΕΚΚ, καθαριότητας ακτών, αντιμετώπισης χιονοπτώσεων, καθαρισμού ρεμάτων και φρεατίων, πρόσληψης νέου προσωπικού, προβληματικών μελετών τεχνικών έργων και προετοιμασίας νέων, επισκευών σε σχολικές μονάδες και παιδικές χαρές κ.α.
Ενώ, το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης, που περιλαμβάνει το σύνολο των δημοτικών οδών, μελέτη που δουλεύτηκε κατά την περίοδο 01-09-2021 – 31-08-2022, έργο που θα λύσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας …
Έτσι, με το παρόν ανακοινώνεται πως οι Αντιδημαρχίες που αποφασίσθηκαν είναι:
1) Οικονομικών – Διοικητικών, Κωνσταντίνος Κούτουκας,
2) Προγραμματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δημόσιας Υγείας, Ιωσήφ Μισαλέμης
3) Παιδείας, Σοφία Ζηφκοπούλου,
4) Οδοποιίας, Χρήστος Βογιατζής,
5) Καθαριότητας, Κωνσταντίνος Μπάρμπας
6) Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, Χρήστος Τζίνας,
7) Κοινωνικής Πολιτικής, Ευτυχία Ζαριφέ
8) Τεχνικών Υπηρεσιών, Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής με εποπτεία της Γενικής Γραμματέως, Αναστασία – Κωνσταντία Κασάπη.
Επίσης, με την υπ’ αριθ. 375/2022 Απόφαση Δημάρχου, όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Κούτουκας, που αναπληρώνει το Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο, Χρήστο Βογιατζή.
Εντεταλμένοι Σύμβουλοι ορίζονται οι εξής:
1. Σπυρίδων Αδαμίδης, Δημοτικής Περιουσίας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου και Εθελοντισμού.
2. Θωμάς Μπίρος, Πολιτικής Προστασίας και Γραφείου Πρασίνου.
3. Συμεών Καψάλας Γραφείου Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών και G.I.S., ΚΕΠ και Υπηρεσιών Εσωτερικής Ανταπόκρισης.
Τις σχετικές αποφάσεις μπορείτε να τις δείτε αναρτημένες στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ