ΔΗΜΟΣ Θερμαικού : Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Θερμαϊκού την 25η Μαΐου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00΄ στο Γραφείο Δημάρχου, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Θερμαϊκού, με θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :
ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση των όρων της διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού για τη «Μίσθωση μηχανημάτων για τον αποχιονισμό οδικού δικτύου Δήμου Θερμαϊκού», σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 88/2019 Μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας.
ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διεθνή διαγωνισμού για την υλοποίηση της υπ’ αριθμ. 3/2020 Μελέτης της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με τίτλο : «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων έτους 2020».
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της εργασίας με τίτλο: «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ» (Αριθμ. Διακήρυξης 98/6074/6-4-2020).
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση διενέργειας των υπηρεσιών, των τεχνικών προδιαγραφών, καθώς και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής διαγωνισμού, των υπηρεσιών με τίτλο «Εργασίες ταφών – εκταφών στα κοιμητήρια του Δήμου Θερμαϊκού 2020-2023», προϋπολογισμού 262.260,00 €, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 15/2020 Τεχνική Έκθεση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος.
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 143/8013/18.05.2020 Απόφασης Δημάρχου περί απευθείας ανάθεσης για την «προμήθεια plexiglass στα ΚΕΠ του Δήμου Θερμαϊκού, για την προστασία των εργαζομένων λόγω κορωνοϊού».
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 63/2019 απόφασης του Δ.Σ. της ΔHKEΘ περί «Κατάρτισης & ψήφισης Ισολογισμού & Αποτελεσμάτων Χρήσης έτους 2018 της ΔΗΚΕΘ».
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση των υπ’ αριθ. 64/2019 απόφασης του Δ.Σ. της ΔHKEΘ περί «Κατάρτισης Έκθεσης πεπραγμένων Χρήσης 2018 της ΔΗΚΕΘ».
ΘΕΜΑ 8ο : Ανάθεση σε δικηγόρο της παράστασης ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης (αφορά ποινική δίκη με κατηγορούμενη την κ. Χρυσούλα Καλαμπούκα).
ΘΕΜΑ 9ο : Καθορισμός μισθωτικού ανταλλάγματος παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού για την περίοδο 2020 έως και 2022.
Related Post
Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Χωρίς νερό για τέσσερις ώρες αύριο Πέμπτη ο Λαγκαδάς

Διακοπή νερού θα σημειωθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου σε περιοχές του δήμου Λαγκαδά, λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης όπως Read more

Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού : Ξεκίνησε η λειτουργία των υποδομών υποδοχής επισκεπτών

Με τη σταδιακή άρση των μέτρων πρόληψης κατά της COVID 19 ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει ξανά η λειτουργία των Read more

ΤΡΟΧΑΙΑ : Τα μέτρα της Τροχαίας ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα Τροχαίας, ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, σε όλο το οδικό δίκτυο Read more

Αγροτικό ΒΗΜΑ : Έκδοση της βεβαίωσης Επαγγελματία Αγρότη με ένα «κλικ» μέσω υπολογιστή ή κινητού

Έκδοση της βεβαίωσης Επαγγελματία Αγρότη με ένα «κλικ» μέσω υπολογιστή ή κινητού, από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Στην Read more