ΔΕΛΤΑvima : Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα / Ευχές δημάρχου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης, η διοίκηση του δημου Δελτα και οι εργαζόμενοι όλων των υπηρεσιων και των νομικών προσώπων κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.
«Είστε οι στυλοβάτες του Δημου μας» είπε ο Δήμαρχος. απευθυνόμενος στους εκατοντάδες εργαζόμενους που κατέκλυσαν το συνεδριακό κέντρο για την γιορτή!
«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του προσωπικού του Δήμου μας και θα στεκόμαστε απέναντι σε κάθε απόφαση μείωσης του αριθμού των συμβασιούχων υπαλλήλων που και εκείνοι απο την πλευρά τους όπως και οι μόνιμοι υπάλληλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών» τόνισε και αναφέρθηκε στον τεράστιο όγκο των εργασιών που διεκπεραιώνουν καθημερινά οι υπάλληλοι σε όλες τις υπηρεσίες.
Από την βασιλόπιτα το φλουρί το κέρδισε η Διεύθυνση Καθαριοτητας με τους εργαζόμενους να κερδίζουν απο μια μέρα άδεια ενώ ο δημαρχος έδωσε τιμής ενεκεν μια ημέρα άδεια σε όλες τις υπηρεσίες για τους εργαζόμενους τους.
Παράλληλα μοιράστηκαν βασιλοποτάκια με το φλουρί να κερδίζει υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας. Φλουρί κέρδισε και η διεύθυνση σχολικών επιτροπών!
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών όλοι οι αντιδήμαρχοι Γιωργος Κυριακιδης, Γιωργος Γλωσσης, Φανης Αλμπάνης,Χρυσα Γεωργιαδου, Βουλα Ελευθεριάδου Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης ο προεδρος του ΚΠΟΟΔ Αλεξανδρος Διαμαντοπουλος ο εντεταλμένος συμβουλος Παιδειας Αντώνης Αντωνιαδης και ο προεδρος της ΤΚ Σίνδου Δημητρης Γκαμανής.
Την εκδήλωση ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος πατέρας Θεόφιλος και ο αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Ανδρέας