ΔΕΗ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους αγρότες

Σε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα διακονισμών των οφειλών των αγροτών προχωράει η ΔΕΗ, λαμβάνοντας υπόψη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν και οι αγρότες λόγω των εξάπλωσης του κορονοϊού.
Έτσι οι αγρότες θα μπορούν να πληρώσουν όσα οφείλουν με προκαταβολή του 15% ή 20% της οφειλής και αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε έως 18 ή 24 δόσεις αντίστοιχα, όπως ανακοίνωση η Επιχείρηση.
Η αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση, λόγω των έκτακτων μέτρων, θα γίνεται τηλεφωνικά μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 – 21:00).
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΕΗ:
«Η ΔΕΗ συναισθανόμενη τις ιδιαιτερότητες του κλάδου των αγροτών και λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, στηρίζει έμπρακτα και με συνέπεια την αγροτική παραγωγή. Μετά και από επικοινωνία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Στάσση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα, η ΔΕΗ, αποδεικνύοντας την έντονη κοινωνική της ευαισθησία και την επίγνωση της δύσκολης κατάστασης, που βιώνουν οι αγρότες, αποφάσισε να παρέχει στους αγροτικούς πελάτες της ένα ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμών, που έρχεται να ενισχύσει το ισχύον από τον Οκτώβριο του 2019.
Όλοι οι αγροτικοί πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές θα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης, με την καταβολή προκαταβολής του 15 ή 20% της οφειλής τους στη ΔΕΗ και αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε 18 ή 24 δόσεις αντίστοιχα.
Η διαδικασία ρύθμισης, λόγω των έκτακτων μέτρων, θα γίνεται τηλεφωνικά μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 – 21:00)».