Δήυμος ΔΕΛΤΑ : Μήνυμα προς τους πολίτες του δήμου  Δέλτα από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Μήνυμα προς τους πολίτες του δήμου  Δέλτα, να δείξουν κατανόηση στις έκτακτες συνθήκες που προέκυψαν λόγω των αδειών ειδικού σκοπού στην υπηρεσία καθαριότητας από υπαλλήλους που κάνουν χρήση του νόμιμου δικαιώματος τους απευθύνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Δέλτα Γιώργος Κυριακίδης.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επισημαίνει ότι η υπηρεσία καθαριότητας. λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας  λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό με τους εργαζόμενους να δίνουν καθημερινά τη μάχη να προασπίσουν την υγεία όλων μας και ζητά από τους πολίτες για τις επόμενες 15 ημέρες να συμβάλουν στην ομαλή αποκομιδή των σκουπιδιών.
Συγκεκριμένα ζητά για το επόμενο διάστημα να γίνεται η απόθεση των οικιακών απορριμμάτων  το βράδυ σε καλά δεμένες σακούλες που θα καταλήγουν μέσα στους κάδους τους οποίους στη συνέχεια θα πρέπει να κλείνουμε. Επίσης ο κ Κυριακίδης συνιστά στους πολίτες να μην κλαδεύουν δέντρα και να μην προχωρήσουν το επόμενο διάστημα σε ανακαινίσεις και στην απόθεση ογκωδών αντικειμένων στα σκουπίδια.
«Ας βοηθήσουμε όλοι να ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση χωρίς καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής, δείχνοντας αλληλεγγύη σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή και συμβάλλοντας ο καθένας, όσο μπορεί, για να διατηρηθεί ο Δήμος καθαρός» αναφέρει ο κ Κυριακίδης και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση για την αποκομιδή των απορριμμάτων.