Δήμ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Με μέλη της Ε. Κ. Πολιτών Δρυμού συναντήθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Με μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού συναντήθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, το βράδυ της Τετάρτης στο ΚΑΠΗ Δρυμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσακίρης και τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού συζήτησαν σχετικά με τα προβλήματα Δρυμού, την ανάδειξή τους και για τις ενέργειες που γίνονται για να επιλυθούν.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις των μελών της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού  και τους ενημέρωσε σχετικά με τις ενέργειες που υλοποιεί η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Δρυμό.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα έργα αποχέτευσης και υδροδότησης στην περιοχή, η ανάπλαση της πλατείας Δρυμού, οι συντηρήσεις του οδικού δικτύου, η ενίσχυση του δημοτικού ιατρείου στο Δρυμό και θέματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Το επόμενο διάστημα, όπως είπαν ο κ. Τσακίρης και τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού, πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις.