Δήμ. Ωραιοκάστρου : Προπονητικό τουρνουά πόλο διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Με τη διοργάνωση σημαντικών δράσεων και εκδηλώσεων συνεχίζει με επιτυχία τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.
Για πρώτη φορά πρόκειται να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο προπονητικό τουρνουά πόλο, το «2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Cup».
Ειδικότερα, το προπονητικό τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Οκτωβρίου 2020, χωρίς θεατές και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.
«Είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται προπονητικό τουρνουά πόλο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, γεγονός που αποδεικνύει ότι διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.
Στο προπονητικό τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες water polo των ΑΡΗΣ, ΟΦΘ, ΠΑΟΚ και Φοίβος και στο τέλος θα απονεμηθούν διπλώματα.
Υπενθυμίζεται πως με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου παρατάθηκε ως τις 31 Οκτωβρίου 2020, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται από το Κολυμβητήριο προς τους δημότες του Ωραιοκάστρου.