Δήμ. Ωραιοκάστρου : Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους της Καρδίτσας, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από τον μεσογειακό κυκλώνα “Ιανός”, που έπληξε την περιοχή.
Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες από τη θεομηνία.
Την δράση υλοποίησε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, σε συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δρυμού, Κωνσταντίνο Πατσαλά, Λητής, Απόστολο Χατζηαντωνίου, Μελισσοχωρίου, Αθανάσιο Μοσχόπουλο, Μεσαίου, Γιώργο Παπαδόπουλο, Νέας Φιλαδέλφειας, Νικόλαο Γιαϊλατζόγλου, Νεοχωρούδας, Χρήστο Σαραμούρτση, Πενταλόφου, Πάτροκλο Σπυρόπουλο και Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου, καθώς επίσης και τους Συλλόγους του Δήμου.
«Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου κινητοποιήθηκαν άμεσα. Εκατοντάδες πολίτες, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και τα σχολεία του Δήμου μας συμμετείχαν στην εκστρατεία αλληλεγγύης για να στηρίξουν τους πληγέντες από τη θεομηνία. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Χριστίνα Ζάπρα.
Τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου. Από εκεί φορτώθηκαν σε φορτηγό της ACS Courier και δωρεάν μεταφέρθηκαν στην Καρδίτσα, όπου παραδόθηκαν στις τοπικές αρχές.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.