δήμ. Χαλκηδόνος – Σχολεία του Δήμου : Τα «παιδιά» και τα «αποπαίδια» 

Το “Vima Thess” με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες των γονέων του Αδένδρου γιατί επί 3 χρόνια η διοίκηση Αναγνωστόπουλου δεν αλλάζει τα κουφώματα και τη στέγη στο Γυμνάσιο-Λύκειο του χωριού τους με αποτέλεσμα να παγώνουν τα παιδιά και να πλημμυρίζει το σχολείο κάθε φορά που βρέχει, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα δυο ντοκουμέντα.

Δυο έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι στην αρχή της θητείας τους οι κ. Αναγνωστόπουλος-Βαϊνάς φρόντισαν και βρήκαν τα λεφτά μέσω της Σχολικής Επιτροπής να αλλάξουν τα κουφώματα σε Λύκειο του δήμου   και να διορθώσουν τις τουαλέτες στο Γυμνάσιο . ..
Η πρώτη εργολαβία στις 14/9/2020 στοίχισε 9.300 € και η δεύτερη στις 2/2/2021 στοίχισε 12.274 €. Φυσικά κανένας δεν είπε να μην γίνουν αυτές οι εργασίες στα συγκεκριμένα σχολεία.
Δεν μπορούν όμως οι μαθητές στο ενα χωριό να είναι «παιδιά» και οι μαθητές στα άλλα χωριά να είναι «αποπαίδια» και να παγώνουν όλα τα τελευταία χρόνια.
Όλα τα σχολεία του Δήμου πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ίσα κι όχι σαν σχολεία που ανήκουν στα χωριά του δημάρχου και του αντιδημάρχου. Δεν μπορεί να βρίσκουν τα χρήματα για εκεί που θέλουν να τα βρουν, και εκεί που δεν είναι το χωριό τους να μη δίνουν δεκάρα τσακιστή.
Ακολουθούν τα έγγραφα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.