Δήμ. Χαλκηδόνος : Στα “κάγκελα” η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων

Ηλεκτρονική Εφημερίδα του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και όχι μόνο: Δήμος Χαλκηδόνος: Ο Δήμος μας γνωρίζει άραγε πως ο ΦΟΔΣΑ Κ.Μ δεν θα δεχτεί κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ : Κώστας Σαραφίδης ΤΕΛΟΣ…! - VimaThess-News.grΧαλκηδόνα Θεσσαλoνίκης-Πάνος Μαρκίδης: Θέλουμε τον λαό πλάι μας και μαζί του να αγωνιστούμε για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών - ΑτέχνωςΑνεξαρτητοποιήσεις στην αντιπολίτευση Δ. Χαλκηδόνας - Karfitsa.gr

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Τοπικά Νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Η αρνητική εξέλιξη τόσο της υγειονομικής όσο και της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι, μας υποχρεώνει να επανέρθουμε στην πρότασή μας που καταθέσαμε τον περασμένο Απρίλη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην πρώτη φάση έξαρσης της επιδημίας θέσαμε το πρόβλημα της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας, πρίν ακόμα έρθουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και εγκλεισμού.

Καμία αντίδραση από την πλευρά της διοίκησης, τότε.

Με δική μας πρωτοβουλία συγκαλέσαμε Δημοτικό Συμβούλιο και εισηγηθήκαμε μια σειρά μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς αλλά και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Τότε μας είπαν ΟΧΙ.

· ΟΧΙ στην μείωση των δημοτικών τελών.

· ΟΧΙ στην αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών.

· ΟΧΙ στην ενίσχυση του ΚΥ με δημιουργία χώρου εκτός του κτιρίου για την υποδοχή των ασθενών.

· Εισηγούνται και βεβαιώνουν ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ληξιπρόθεσμες οφειλές Υδρευσης και Αποχέτευσης, τούτη την ώρα και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. ΕΜΕΙΣ λέμε το δικό μας ΟΧΙ.

Σήμερα φωτογραφίζονται στο ΚΥ Κουφαλίων για τις ανάγκες της προπαγάνδας τους ξεχνώντας τα όχι τους.

Η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής και η ταύτισή της με την κυβερνητική πολιτική δέν έδωσε λύσεις, όπως με την πρωτοβουλία μας στην με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση εισήγησή μας για αγορά Η/Υ και την παραχώρησή τους σε μαθητές που τους είχαν αποδεδειγμένα ανάγκη.

Εισπράξαμε και πάλι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Η ανάλγητη συμπεριφορά του δήμου μας έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κοινωνικού ρατσισμού και του αποκλεισμού από την μάθηση των οικονομικά αδυνάτων και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό!!!!

Γονείς άνεργοι, επαγγελματίες χωρίς εισοδήματα, υπάλληλοι σε αναστολή της εργασιακής τους σχέσης, που δεν έχουν υπολογιστή σπίτι τους και κυρίως δεν είχαν ποτέ ή είχαν και διακόπηκε η σύνδεση στο διαδίκτυο, πώς θα σταθούν δίπλα στα παιδιά τους;

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αντί της ενίσχυσης ευπαθών συμπολιτών μας, προτίμησαν την ενίσχυση του κομματικού τους στρατού με έναν δημοσιογράφο.

Έστω και τώρα τους καλούμε να προχωρήσουν στην εφαρμογή της πρότασης μας.

Άμεσα να παραδώσουν Η/Υ σε παιδιά που αδυνατούν.

Ο χρόνος που χάθηκε ανέδειξε μειωμένα αντανακλαστικά και ανικανότητα συνειδητοποίησης τόσο της υγειονομικής όσο και της οικονομικής κρίσης που περνά σήμερα ο τόπος μας.

Είναι μια ευκαιρία για σας κύριε Δήμαρχε να φωτογραφηθείτε πάλι, αυτή την φορά μπροστά από Η/Υ.

Για κάποια παιδιά, όμως, θα είναι μια απόδειξη ότι υπάρχει κάποιος που τους σκέφτεται.

Η κοινωνία μας δοκιμάζεται. Δοκιμάζονται τα όρια αντοχής του συστήματος υγείας, οι ψυχολογικές αντοχές όλων μας και τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας μας για την στήριξη της οικονομίας.

Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την κοινωνία μας.

Υπογράφοντες:

Οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης

Μηντσιούδης Μαυρουδής

Σαραφίδης Κωνσταντίνος

Μηντζαρίδης Μηνάς

Μαρκίδης Παναγιώτης

Δήμος Χαλκηδόνος:Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα της νέας Διοίκησης – * e-koufalia.gr *