Δήμ. Χαλκηδόνος : ( Επιστολή) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΓΕΦΥΡΑΣ

Από κατοίκους της Κάτω Γέφυρας πήραμε την παρακάτω καταγγελία:
Προς το:  “Vima Thess”
Αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στο σημείο να καταγγείλουμε δημόσια ένα γεγονός που επηρεάζει τα τελευταία χρόνια τα μικρά παιδιά και τους νέους γονείς στην Κάτω Γέφυρα.
Συγκεκριμένα πριν από περίπου 5 χρόνια, επί διοίκησης Τσουκνιδά, μαζί με τον τότε αντιδήμαρχο κ. Μηντσιούδη αποφασίστηκε να αφαιρεθεί η μοναδική παιδική χαρά από την Κάτω Γέφυρα, η οποία είχε αγοραστεί παλιότερα με χρήματα του τοπικού μας Πολιτιστικού Συλλόγου και όχι χρήματα από τη Δήμο. Αυτή η παιδική χαρά από τότε εξαφανίστηκε και όταν την αναζητήσαμε στο Δήμο για να την πάρουμε αφού ήταν πληρωμένη με δικά μας έξοδα, μας απάντησε η τότε διοίκηση ότι δεν υπάρχει πια.
Εμείς ρωτάμε : που πήγαν τα σίδερα; Απάντηση δεν πήραμε ποτέ.
Οι κύριοι Τσουκνιδάς και Μηντσιούδης μας υποσχέθηκαν τότε ότι σύντομα θα τοποθετούσαν νέα-καινούργια στη θέση της παλιάς. Όσο είδαν καινούργια παιδική χαρά οι κάτοικοι στην Μεσήμβρια, στο Άδενδρο κλπ, που αντιμετωπίζουν όπως μάθαμε το ίδιο πρόβλημα, τόσο την είδαμε κι εμείς.
Στη συνέχεια ψηφίσαμε το νέο δήμαρχο και για αυτό το λόγο ανάμεσα σε πολλά άλλα. Δυστυχώς όμως σήμερα αναγκαζόμαστε να πούμε ότι μετανιώσαμε γι΄αυτό. Είναι κρίμα γιατί ενώ μπήκαμε στον τρίτο χρόνο που είναι δήμαρχος ο σημερινός, η Κάτω Γέφυρα να παραμένει ακόμα χωρίς παιδική χαρά.
Όπως και άλλα χωριά απ΄ ότι μάθαμε. Κι αναρωτιόμαστε : που πάνε τα χρήματα που δίνουμε για δημοτικά τέλη; Γιατί αυτή η διοίκηση δεν κάνει αυτό που μας υποσχέθηκε;
Όταν μάλιστα μαθαίνουμε ότι τα ταμεία του Δήμου μας είναι γεμάτα;
Εμείς οι κάτοικοι στην Κάτω Γέφυρα δηλώνουμε την αγανάκτησή μας για το συγκεκριμένο γεγονός. Δεν επαιτούμε. Θέλαμε αυτό που δικαιούμαστε, αυτό που μας αφαίρεσαν : την παιδική χαρά να γίνει από τον πρώτο χρόνο, όπως μας είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος. Γιατί δεν την έκανε όλα αυτά τα χρόνια;
Τι περιμένει δηλαδή;
Μήπως να μας την κάνει τον τελευταίο χρόνο, όπως έκαναν κάτι παλιοί πρόεδροι, μπας και τον θυμηθούμε στην κάλπη;
Κρίμα κ. δήμαρχε. Περιμέναμε πολλά από εσάς αλλά δεν είδαμε τίποτε.
Περιμέναμε να δούμε 2-3 πράγματα να γίνονται από νωρίς και στην ώρα τους και όχι σαν προεκλογικά πυροτεχνήματα.  Δυστυχώς διαψευστήκαμε για μια φορά ακόμη.
Κρίμα…
Κάτοικοι Κάτω Γέφυρας