Δήμ. Χαλκηδόνος : Δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Σημαντική ποσότητα τροφίμων παρέλαβε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χαλκηδόνος, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Η υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω του Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει σημαντικά την οικονομική ζωή πολλών συμπολιτών μας. Προς το σκοπό αυτό το Κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων προς τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της χώρας για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.
Η δωρεά διατέθηκε μέσω πίστωσης από την Ελληνική Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως με διακριτικό τίτλο METRO, η οποία και παρέδωσε τα τρόφιμα.
Τα τρόφιμα θα προσφερθούν σε 120 οικογένειες του δήμου, ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα μέλη των οποίων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν κοινωνικής στήριξης για να ανταποκριθούν στις ανάγκες που αντιμετωπίζουν.
Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη στήριξή του και την Κ.Ε.Δ.Ε για τον συντονισμό του όλου εγχειρήματος τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες