Δήμ .ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Φορτωτή τελευταίας τεχνολογίας προμηθεύτηκε ο Δήμος Χαλκηδόνος-

Έναν ένα νέο μηχάνημα έργου, τελευταίας τεχνολογίας και συγκεκριμένα, έναν φορτωτή, προϋπολογισμού 220.000 ευρώ, παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Χαλκηδόνος. Το εν λόγω μηχάνημα έργου έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
Ο φορτωτής θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας και των συνεργείων του Δήμου στο επίπεδο των καθημερινών εργασιών που απαιτούνται για παρεμβάσεις στον τομέα της Καθαριότητας και των Τεχνικών Έργων αλλά κυρίως στο επίπεδο της Πολιτικής Προστασίας
Υ.Γ : Τωρα τι να πω και για αυτήν  την προεκλογική  “φιέστα ; πράγματι εντυπωσιακός ο φορτωτής αλλα…

…αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος η ποιά  σχέση εχει ο Αλπάνης που ειναι στην φωτογραφία με τον φορτωτή ;  μόνο ο Αναγνωστόπουλος και αυτός το ξερουν… !!!

Το έψαξα και έμαθα ότι είναι από τα «πουλεν» Αναγνωστόπουλου ο οποίος παίρνει το «μεροκάματο»  το μισθό του … σαν συνεργάτης του  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ  !!!  (δεκτή η αντίθετη άποψη -αν υπάρχει φυσικά να την δημοσιεύσουμε )  και έπρεπε να βγει φωτογραφία για να δικαιολογήσουν τα … «αδικαιολόγητα»

ΖΑΝ…ο Ανιχνευτής !

Προεπισκόπηση εικόνας

Προεπισκόπηση εικόνας

Προεπισκόπηση εικόνας