Δήμ. ΛΑΓΚΑΔΑ : Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου στον Δήμο Λαγκαδά

Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου στον Δήμο Λαγκαδά
🔹Συνεργεία δίωξης αγριόχοιρου θα πραγματοποιήσουν
θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού στις 24 και 25 Ιουνίου 2023 στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.
🔹Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων».
🔹Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.
🔹Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριοχοίρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.
Οι περιοχές της κυνηγετικής εξόδου είναι:
1. Σάββατο 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 και Κυριακή 25 IOYNIOY 2023 στην περιοχή “KAZ Κολχικού-Λαγκαδά” από την ομάδα των: ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία και ΚΑΜΑΡΗ Θωμά (Κ/Σ Λαγκαδά)
2. Σάββατο 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 και Κυριακή 25 IOYNIOY 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Κλαδερή” από την ομάδα του ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΗ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)