Δήμ. Λαγκαδά : Συνεργείο Δίωξης Αγριόχοιρου στον Δήμο Λαγκαδά

Συνεργείο δίωξης αγριόχοιρου θα πραγματοποιήσει θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.
🔹Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων».
🔹Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.
🔹Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριοχοίρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.
Οι περιοχές της κυνηγετικής εξόδου είναι:
1. Σάββατο 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 και Κυριακή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Πολυδενδρίου” από την ομάδα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία (Κ/Σ Λαγκαδά)
2. Σάββατο 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Κολχικού – Λαγκαδά” από την ομάδα του ΚΑΜΑΡΗ Θωμά (Κ/Σ Λαγκαδά)
3. Σάββατο 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 και Κυριακή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Κλαδερή” από την ομάδα του ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΗ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)
4. Κυριακή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Φλαμουρίου / 3-5 Πηγάδια” από την ομάδα του ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)