Δήμ.  Λαγκαδά : Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ

Την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ εκπροσώπησε στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, η Δήμαρχος Λαγκαδά.
➡️Στην εισήγησή της η κα. Ανδρεάδου τόνισε ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί το θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο στηρίζεται το οικοδόμημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς πρόκειται για τον βαθμό διοίκησης που βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλον στον πολίτη.
✔️Η Δήμαρχος Λαγκαδά είχε την ευκαιρία στο Μεσολόγγι να επαναλάβει ότι άμεσα πρέπει να λυθεί το φλέγον ζήτημα της απορρόφησης δεκάδων χιλιάδων παιδιών που έχουν μείνει εκτός ΚΔΑΠ, αλλά και να επανεκκινήσει άμεσα το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, το οποίο μάλιστα πρέπει και να επεκταθεί, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερες ηλικιακές ομάδες, όπως τους νέους 18-30 ετών

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο