Δήμ. ΘΕΡΜΗΣ : Ψηφοδέλτιο με 260 υποψηφίους κατέθεσε ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος

Πλήρες ψηφοδέλτιο, με 260 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, όσο και το ανώτατο προβλεπόμενο όριο, υπέβαλε το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου, στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών, ο δήμαρχος Θέρμης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Πρόκειται για έναν πολυσυλλεκτικό και αντιπροσωπευτικό συνδυασμό στον οποίο εκπροσωπούνται οι τρεις Εκλογικές Περιφέρειες του δήμου, καθώς και οι 14 Δημοτικές Κοινότητες.
Στο συνδυασμό συμμετέχουν 88 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 172 υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι. Άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας, από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις της περιοχής, επιστήμονες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, καλλιτέχνες κ.ο.κ.
Από τους 260 υποψηφίους:
– οι 118 είναι γυναίκες, ποσοστό 45,4%
– οι 176 είναι πρώτη φορά υποψήφιοι, ποσοστό 67,7%.
– ένας σημαντικός αριθμός στελεχών της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», αιρετών και υποψηφίων το 2019, δεν συμμετέχουν στα φετινά ψηφοδέλτια, αν και βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της παράταξης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο σε νέους ανθρώπους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και να προσφέρουν στον τόπο τους.
Με αφορμή την υποβολή του συνδυασμού ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω ως επικεφαλής της Δημοκρατικής Ενότητας, της μεγάλης συμπεριληπτικής δημοτικής παράταξης, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους μας για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, γυναίκες και άντρες, που ως μια συνεκτική και συμπαγής πολιτική ομάδα χαρακτηρίζονται από ισχυρό μείγμα πολιτικής εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης, ενώ εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα της ανανέωσης, της ειλικρίνειας και της κοινωνικής ευαισθησίας καθώς και τις ακλόνητες ηθικές αξίες της δημοκρατικής παράταξής μας.
Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι μας φέρνουν στο προσκήνιο μια πληθώρα διαφορετικών βιογραφικών παραδειγμάτων, ενισχυμένων από τα χρόνια της άμεσης συμμετοχής τους στα δημόσια πράγματα, στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι του Δήμου και στην προάσπιση  των συμφερόντων των κατοίκων κάθε κοινότητας. Η συλλογική τους εμπειρία καλύπτει  κάθε διάσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης, της οικονομίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης.
Αυτό που ξεχωρίζει την ομάδα των υποψηφίων μας δεν είναι μόνο το βάθος της εμπειρίας τους, αλλά και η δέσμευσή τους για νέες πρωτοβουλίες και καινοτόμες προσεγγίσεις  επίλυσης των τοπικών προβλημάτων. Έχοντας επίγνωση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, κάθε μία από τις υποψήφιες και κάθε ένας από τους υποψήφιους μας για το Δημοτικό Συμβούλιο και για τα συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων προσεγγίζουν τη χάραξη πολιτικής με ολοκληρωμένη κατανόηση των πολύπλευρων ζητημάτων που υπάρχουν. Η ειλικρίνεια και οι ηθικές αξίες τους στέκονται ως φάροι ακεραιότητας και διασφαλίζουν την ανανεωτική και διαφανή προσέγγιση στην ηγεσία του Δήμου μας. Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοί μας εκφράζουν και  αντιπροσωπεύουν μια νέα ευκαιρία για πρόοδο, για ένα μέλλον που θα στηρίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τη συμμετοχικότητα και την αφοσίωση στο γενικότερο καλό. Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που με προθυμία και αυταπάρνηση ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο νίκης της ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ’»