Δήμ. ΔΕΛΤΑ : Το όνομα αυτού “Πρώτος ο Δέλτα”

Ο γιατρός απο την Χαλάστρα Κώστας Μανωλόπουλος με σημερινή  ανακοίνωση ανακοίνωσε  και επίσημα την υποψηφιότητα του για δήμαρχος ΔΕΛΤΑ 

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας :

Με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, βιοπορίζομαι και ζω με την οικογένειά μου αποφάσισα να προχωρήσω στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, ως επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτος ο Δέλτα”.

Εντούτοις, δεν αντιλαμβάνομαι την διεκδίκηση της δημαρχίας ως μονάδα αλλά ως ομάδα. Το κοινό καλό προκύπτει και διεκδικείται μόνο κατόπιν κοινής προσπάθειας. Ως δημοτική παράταξη είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και να διεκδικήσουμε για τους συνδημότες μας μία καλύτερη καθημερινότητα, σε όλα τα επίπεδα. Εστιάζοντας ταυτόχρονα στα απλά, τα καθημερινά, αλλά και στα σοβαρά προβλήματα που μας ταλανίζουν στον Δέλτα. Με σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα. Να γίνει ο δήμος μας αντάξιος της ιστορίας του και των πολιτών του!

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, οι οποίοι μου μεταφέρουν τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους με οδήγησαν στην απόφαση να δώσω τη μάχη αυτή, με τη δική τους υποστήριξη και συμβολή και με κοινό σημείο αναφοράς μας την αγάπη μας για τον Δήμο Δέλτα. Γι αυτό πάντα θα αποζητούμε τον διάλογο με τον καθένα, προκειμένου να καταγράφουμε μαζί τα προβλήματα, να ακούμε προτάσεις , να προχωράμε σε λύσεις.

Η ομάδα μας καθημερινά μεγαλώνει και αποτελείται από ενεργούς πολίτες, έκαστος επαγγελματίας στο δικό του τομέα, με κοινό παρονομαστή την προκοπή για τον ίδιο και τον τόπο μας. Ενώνουμε δυνάμεις προκειμένου να γίνει ο Δήμος Δέλτα πρώτος.

Πρώτος ο Δέλτα!