Δήμ ΔΕΛΤΑ : Ζεστό φαγητό για γιατρούς και νοσηλευτές της ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τον Δήμο Δέλτα

Μερίδες με μαγειρεμένο φαγητό παραδόθηκαν με Πρωτοβουλία του Δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ που σήμερα είχαν εφημερία.

Το φαγητό ετοιμάστηκε από τους μάγειρες του εστιατορίου Μπακάλ και παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δέλτα, Βούλα Ελευθεριάδου και τον Ιδιοκτήτη του Μπακάλ Νίκο Κοκκινοπλίτη.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά ζουν σε συνθήκες πολέμου απομονωμένοι μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ» τόνισε η Αντιδήμαρχος Βούλα Ελευθεριάδου και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη για δύναμη σε όλο το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Το φαγητό παρέλαβε ο προϊστάμενος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, Ρίζος Ριζόπουλος που ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου Δέλτα για την πρωτοβουλία υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες πράξεις δίνουν κουράγιο σε γιατρούς και νοσηλευτές που καθημερινά παλεύουν να κρατήσουν στη ζωή ασθενείς με κορονοϊό και εργάζονται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και τον δήμο Δέλτα για την προσφορά του.

Προεπισκόπηση εικόνας

Προεπισκόπηση εικόνας

Προεπισκόπηση εικόνας

Γραφείο τύπου : Δέσποινα Κρητικού  – Δημοσιογράφος