Δήμ. ΔΕΛΤΑ : Επισήμως υποψήφια δήμαρχος Δέλτα είναι η Γερακίνα Μπισμπινά

 Όπως έγραψε χθες  και είχε προαναγγείλει   το   ” VIMA THESS”  η κ. Γερακίνα Μπισμπινά είναι και επισήμως υποψήφια δήμαρχος Δέλτα

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :
Επίσημα υποψήφια η Μπισμπινά – Παραιτήθηκε από την ΠΚΜ
Και επισήμως υποψήφια δήμαρχος Δέλτα είναι η Γερακίνα Μπισμπινά, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό (9/3) δημοσίευμα της DELTA Press.
Η κα Μπισμπινά συναντήθηκε με τον κ. Τζιτζικώστα και υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου και της προέδρου της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αφοσιωθεί στις δημοτικες εκλογές.
Αναλυτικά η δήλωση της κυρίας Μπισμπινά:
«Ενώπιον του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολου
Κοινοποιούμενο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Θεσσαλονίκη, 10/03/2023
Αξιότιμε Κ. Περιφερειάρχη,
Σας υποβάλλω την παραίτηση μου, από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου και τη θέση του Προέδρου Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, διότι έχω την πρόθεση να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Δέλτα στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Με την παρούσα δήλωση παραίτησης μου, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, στις δύο θητείες της διοίκησης του συνδυασμού “Αλληλεγγύη”, και μου δώσατε την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας, να αναδείξουμε τη Κεντρική Μακεδονία, πρώτη Περιφέρεια της χώρας.
Επίσης με την δήλωση μου αυτή, θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε και δώσαμε λύσεις όλα αυτά τα χρόνια.
Με εκτίμηση,
Μπισμπινά Γερακίνα».