Δήμ. ΔΕΛΤΑ : Επίσημα… ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο δήμαρχος, Γιάννης Ιωαννίδης

Επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση μίας δεύτερης θητείας στον δήμο Δέλτα ο δήμαρχος, Γιάννης Ιωαννίδης.
Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στη διάρκεια συνάντησης συνάντηση στελεχών της δημοτικής ενότητας Αξιού, πραγματοποίησε σύντομο απολογισμό της θητείας και παράλληλα ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Δέλτα.
«Κάναμε το πρώτο βήμα για μια καλύτερη επόμενη μέρα στο Δήμο Δέλτα .Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις από όπου κι αν προέρχονται, πιο έμπειροι, πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι να φτιάξουμε το καλύτερο που όλοι θέλουμε», σχολίασε ο κ.Ιωαννίδης.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως στις εκλογές του Οκτωβρίου θα οδηγηθεί σε συνεργασία με τη δημοτική παράταξη «Ο Δήμος Μας» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑΣ  ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΙΔΗΣ

Προχωράμε Μπροστά Μαζί!
Ξεκινήσαμε σήμερα με συνάντηση στελεχών της δημοτικής ενότητας Αξιού, κάνοντας σύντομο απολογισμό της θητείας και παράλληλα ανακοίνωσα την εκ νέου υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Δέλτα, που πλέον έχει και τη συνεργασία της δημοτικής παράταξης «ο Δήμος μας».
Κάναμε το πρώτο βήμα για μια καλύτερη επόμενη μέρα στο Δήμο Δέλτα .
Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις από όπου κι αν προέρχονται, πιο έμπειροι, πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι να φτιάξουμε το καλύτερο που όλοι θέλουμε.
Μπορούμε να πετύχουμε, απόδειξη οι μελέτες και οι χρηματοδοτήσεις έργων δεκάδων εκατομμυρίων που αφορούν όλες τις περιοχές του δήμου, καθώς και τα στοιχεία που αναδείξαμε μέσα στις περιοριστικές συνθήκες που διαμόρφωσε ο εκλογικός νόμος και η πανδημική κρίση, όπως συνέπεια λόγων και πράξεων, υπευθυνότητα, εντιμότητα, λογοδοσία, διαφάνεια στη διαχείριση και αποτελεσματικότητα.
Θα παρουσιαστούν όλα αναλυτικά μέχρι τις εκλογές.
Ενώνουμε ξανά δυνάμεις, γνώσεις, γενιές, ελπίδες, προσπάθειες. Μαζί θα υπερασπιστούμε με σθένος τις αφετηριακές μας αρχές και αξίες.
Όποιες αναγκαστικές εκπτώσεις έκανα συνειδητά για να λειτουργήσει ο δήμος, δεν θα επαναληφθούν με κανένα τρόπο, είναι προσωπική μου δέσμευση.
Ανοίγουμε δρόμο στη νέα γενιά, να πάρει το μέλλον του τόπου τα χέρια της.
Το Αξίζει ο Τόπος μας και οι Άνθρωποι του
Προχωράμε Μπροστά Μαζί –Χτίζουμε τη νέα Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη με οδηγό αξίες.
Διαμορφώνουμε την:
– Ανανεωμένη Αισιόδοξη Προοπτική ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
-με τη Μαχητική Διάθεση ΌΛΩΝ
– ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ Βλέμμα, Αντίληψη και Πρακτική ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ χωρίς ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Ο κύβος ερρίφθη..