Δήμ. ΔΕΛΤΑ : Δέκα αυτόματοι απινιδωτές στα Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Δέλτα

Οι δέκα φορητοί αυτόματοι απινιδωτές θα διατεθούν στα  Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Δέλτα προκειμένου να ενισχύσουν την ασφάλεια των αθλητών.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της  HELLENiQENERGY Σωτήρη Αναστασιάδη και τον Διευθυντή  του Διυλιστηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΠΕ)  Αθανάσιο Πασπαλιάρη και παρέλαβε τους απινιδωτές παρουσία του Αντιδημάρχου Εχεδώρου αρμόδιου για θέματα αθλητισμού Κωνσταντίνο Δουσδαμπάνη.
«Με μεγάλη χαρά δεχόμαστε τη δωρεά της  HELLENiQENERGY και της θυγατρικής της ΕΛΠΕ και τους ευχαριστούμε για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύουν διαχρονικά. Οι δέκα απινιδωτές αποτελούν ένα απολύτως απαραίτητο και  χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση των πρωτοκόλλων ασφαλείας των αθλητικών κέντρων του Δήμου μας όπου αθλούνται εκατοντάδες νέοι και νέες. Η διοίκηση του Δήμου Δέλτα βρίσκεται σε διαρκή και αγαστή συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας ώστε όλες οι αθλητικές  εγκαταστάσεις  να είναι εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ασφαλή άθληση των νέων μας. Οι απινιδωτές θα διατεθούν στους αθλητικούς χώρους για να ενισχύσουμε την ασφαλή λειτουργία τους» ανέφερε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.
Βρισκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών της Θεσσαλονίκης και, ιδίως, δίπλα στη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον της χώρας μας. Για τον λόγο αυτό, ανταποκριθήκαμε με χαρά στο αίτημα του Δημάρχου κ. Ιωαννίδη και προσφέραμε άμεσα 10 φορητούς απινιδωτές, ώστε να ενισχυθεί η ασφάλεια των αθλούμενων μαθητών και δημοτών του Δήμου Δέλτα. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας ως υπεύθυνου κοινωνικού εταίρου, αντικατοπτρίζεται στο πλήθος δράσεων που υλοποιεί κάθε χρόνο η HELLENiQ ENERGY, με έμφαση στη νέα γενιά, τις ευπαθείς ομάδες, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Δράσεις, στις οποίες η Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να κατέχει κεντρικό ρόλο.» δήλωσε ο  Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της HELLENiQ ENERGY Σωτήρης Αναστασιάδης.
Ο Δήμος Δέλτα το επόμενο διάστημα θα παραλάβει άλλους 26 απινιδωτές για να παραδοθούν  σε αθλητικές εγκαταστάσεις,  δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες