Δήμ. ΔΕΛΤΑ : Βραβεύτηκαν εθελοντές αιμοδότες του Δήμου

Σε μια συγκινητική εκδήλωση με την παρουσία πλήθους κόσμου βραβεύτηκαν εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Δέλτα.
Βαθιά συγκινημένος ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης συνεχάρη και ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες που δείχνουν στην πράξη την Αλληλεγγύη τους και την Ανθρωπιά τους προσφέροντας Αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη.
«Καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει αν δεν αισθάνεται ο πολίτης ότι έχει υγεία» είπε ο Δήμαρχος και απευθυνόμενος στους εθελοντές αιμοδότες που κατέκλυσαν την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου τους αποκάλεσε καθημερινούς ήρωες».
«Εσείς είστε οι πυκνωτές αυτού του μηνύματος της αλληλεγγύης της Ανθρωπιάς της προσφοράς. Είστε εσείς που όχι απλά μας κάνετε περιφανούς αλλά μας συγκινείτε με την άδικη προσφορά σας που όλοι μαζί δωρίζετε κάθε χρόνο πάνω από 1000 φιάλες αίματος για τους συνανθρώπους μας» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης και ευχαρίστησε το ΔΣ και τους υπαλλήλους του ΚΠΟΔΔ που διοργάνωσαν αυτή την θαυμάσια εκδήλωση και όλους τους εθελοντές που διοργανώνουν τις Αιμοδοσίες με τους πάνω από 700 Αιμοδότες και προχωρούν ένα βήμα παραπάνω με την δημιουργία της Τράπεζας μυελού των οστών με μια βάση δεδομένων εθελοντών. Ο Δήμαρχος Δέλτα καλωσόρισε τον γραμματέα της πανελλήνιας ομοσπονδίας Αιμοδοτών «έναν άνθρωπο με. πολυσχιδή δραστηριότητα που μας τιμά με την παρουσία του» όπως υπογράμμισε ο κ Ιωαννίδης.
Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στα στοιχεία των αιμοδοσιών που γίνονται στον Δήμο Δέλτα με ευθύνη του ΚΠΟΔΔ που όπως είπε συμβάλλουν στην συγκέντρωση εκατοντάδων μονάδων αίματος που βοηθούν ασθενείς και τραυματίες στα νοσοκομεία και αναφερόμενος στην εκδήλωση μίλησε για την σημαντικότερη του 2023 !
Στην εκδήλωση τιμήθηκε η Νατάσα Μουλασιώτη η υπεύθυνη όλων των διοργανώσεων των εθελοντικών αιμοδοσιών του Δήμου Δέλτα.