Δήμ. Δέλτα: 25 τόνοι τρόφιμα νερά και ρουχισμός για τη Θεσσαλία

Βοήθεια για τους πληγέντες

Επιβεβαιωμένη η αλληλεγγύη των δημοτών των συλλόγων και των επιχειρηματιών του Δήμου Δέλτα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της διοίκησης του Δήμου για συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στον Παλαμά.
Συγκεντρώθηκαν 25 τόνοι τρόφιμα νερά και ρουχισμός σε 39 παλέτες χάρη στην απλόχερη ανταπόκριση πολιτών συλλόγων αθλητικών σωματείων ιερών ναών και ενοριών σχολείων και επιχειρήσεων.
Το πρώτο μέρος της Ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασε στον Παλαμά με φορτηγό του Δήμου και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας να συνοδεύει την αποστολή και να εκπροσωπεί τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη. Θα ακολουθήσει δεύτερη αποστολή την Δευτέρα με την μεταφορική εταιρεία ΑΦΟΙ Ντελόπουλοι που ανέλαβαν την μεταφορά των ειδών δωρεάν.
«Ευχαριστώ θερμά τους συλλόγους τους πολίτες την εκκλησία και την εκπαιδευτική Κοινότητα που ανταποκρίθηκε στην συλλογή βοήθειας ώστε να βάλουμε κ εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ανάταξης του ηθικού των πολιτών του Παλαμά και όλων των πληγέντων περιοχών που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε λίγες ώρες από τη θεομηνία» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο Δήμαρχος Δέλτα ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους φορείς του Δήμου που συνέβαλλαν στην αποθήκευση και συσκευασία των ειδών πρώτης ανάγκης υπογραμμίζοντας ότι η συλλογή βοήθειας θα συνεχιστεί πάντα σε συνεννόηση με την τοπική Αρχή του Παλαμά.
Ο Φάνης Αλμπάνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης του Δήμου Δέλτα ως προς την βοήθεια των πολιτών του Παλαμά. «Είμαστε στο πλευρό σας για να συμβάλλουμε στην προσπάθειας αρωγής των δημοτών σας ανάμεσα στους χιλιάδες που συμπαρίστανται να υπολογίζεται και στην δίκη μας στήριξη» τόνισε ο κ Αλμπάνης.