Δήμος Xαλκηδόνος : Ανακοίνωση σχετικά με περιστατικά εξαπάτησης προμηθευτών του Δήμου Χαλκηδόνος

Ανακοίνωση σχετικά με περιστατικά εξαπάτησης προμηθευτών του Δήμου Χαλκηδόνος
Μετά από μια σειρά περιστατικών προσπάθειας εξαπάτησης που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες η Διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος εφιστά την προσοχή σε δημότες και κυρίως προμηθευτές του Δήμου.
🆘Επιτήδειοι, οι οποίοι επικαλούνται ονόματα αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου, προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες υποστηρίζοντας ότι τηλεφωνούν από το λογιστήριο του Δήμου για υποθέσεις πληρωμής τιμολογίων κ.α. και τους προτρέπουν να ανοίξουν το σχετικό email που έχουν λάβει και να κάνουν κλικ στο σχετικό σύνδεσμο.
🆘Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι ουδέποτε οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκηδόνος έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με οποιονδήποτε, καθώς καμία υπηρεσία δεν διεκπεραιώνει οικονομικές υποθέσεις μέσω τηλεφώνου και εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή σας, καθώς πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης.
🆘Μη δίνετε ποτέ και με κανέναν τρόπο τα στοιχεία, τους κωδικούς σας και τους έξτρα κωδικούς συναλλαγών που σας στέλνουν οι τράπεζες!
🆘Σας παρακαλούμε, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο πέσει στην αντίληψή σας, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 2391330101 και να ενημερώσετε τις αστυνομικές αρχές.
 Την ανακοίνωση αυτήν την έχουν δημοσιευση εδώ και αρκετο καιρο και αλλοι δήμοι της Θεσσαλονίκης